Profilunk

Villamos kivitelezésre szakosodott vállalkozásként kiemelten fontos számunkra a kimagasló minőség és a precíz munkavégzés. Legfőbb tevékenységi körünk ipari- és lakossági épületek komplett villamos kivitelezése gyenge- és erősáram, illetve az automatizálás tekintetében. Minden projektünket kiemelt figyelemmel követünk végig.

Áttekintés

Épületautomatika

Épületvillamosság

Kül- és beltéri villamos munkák

Teljes körű karbantartás

Épületautomatika

Az ipari létesítmények esetében az automatizáló rendszernek komplexebb technológiai folyamatokat kell szabályoznia és ellenőriznie, mint egy lakóépület esetében. Olyan különleges gépészeti igényekre kell ilyenkor tekintettel lenni, mint például a különböző helyiségek nyomástartásának kontrollásására, a helyiségek automata hűtése, fűtése, és a légcserélés. Tűz esetén a hő és füst elszívás és a légpótlás. Egyéb komfortot és biztonságot szolgáló rendszerek.

Épület villamos munkák

Az épületvillamosság minden területére nyújtunk megoldást a kor követelményeinek, valamint az adott projekt igényeinek megfelelően. Korszerű műszaki megoldásokat, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk ipari- és lakossági épületek elektromos kivitelezéséhez.

Kül- és beltéri villamos munkák

Teljes körű tervezést követően a villamos hálózat optimális kialakítása. Erős- és gyengeáramú berendezések villamos energia ellátása.

Teljes körű karbantartás

Vállaljuk ipari- és lakóépületek elektromos rendszereinek teljes körű karbantartását.

Időszakos átvizsgálását. Különböző mérési tevékenységek elvégzését.